Gură de oxigen pentru HC Zalău

În faţa unei săli arhipline, HC Zalău a obţinut o victorie extrem de importantă duminică seara, pe teren propriu, în faţa formaţiei Minaur Baia Mare. 30 – 26 a fost scorul final, după ce la pauză, cele două echipe au intrat la cabine cu rezultat de egalitate, 16 – 16.
HC Zalău a trăit prin Emilija Lazic, care a fost „omul de bază” atât în apărare, cât şi pe faza de atac, în special prin aruncările de la 9 metri. Oaspetele au avut-o pe Magda Cazanga într-o formă bună, în special în prima repriză, în partea a doua fiind anihilată în multe momente. Tatyana Prycop a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului, cu 9 goluri (5 din 7 metri), urmată de Emilija Lazic, cu 8 reuşite.
„O victorie muncită, foarte importantă pentru noi, în faţa unei echipe care a venit pregătită din toate punctele de vedere. Era timpul să câştigăm după ce am pierdut câteva jocuri în ultimele secunde, cu largul concurs al unor „binevoitori”. Fetele au luptat exemplar, chiar dacă în prima repriză a fost mai greu, fiindcă nici poarta nu ne-a ajutat cât ar fi trebuit şi s-au făcut nişte greşeli tactice la pivot şi la Cazanga, deşi pregătisem aceste lucruri de vreo zece zile. Totul e bine când se termină cu bine şi mă bucur pentru publicul din sală, care a fost prezent în număr foarte mare. De mult nu am mai vâzut un public atât de numeros. Sper să urcăm în clasament, să ieşim şi din zona barajului”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
După succesul în faţa celor de la Minaur, HC Zalău a acumulat 11 puncte, urcând pe poziţia a XII-a în clasament, la egalitate cu ocupanta locului 11, Corona Braşov. În etapa viitoare, prima din retur, HC Zalău va întâlni pe teren propriu CSM Bucureşti. Meciul este programat miercuri, 24 ianuarie, de la ora 11.

3 Thoughts to “Gură de oxigen pentru HC Zalău”

  1. […] În faţa unei săli arhipline, HC Zalău a obţinut o victorie extrem de importantă duminică seara, pe teren propriu, în faţa formaţiei Minaur Baia Mare. 30 – 26 a fost scorul final, după ce la pauză, cele două echipe au intrat la cabine cu rezultat de egalitate, 16 – 16. HC Zalău a trăit prin Emilija Lazic, care a fost „omul de bază” atât în apărare, cât şi pe faza de atac, în special prin aruncările de la 9 metri. Oaspetele au avut-o pe Magda Cazanga într-o formă bună, în… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Tadiciule la pauza cacoveanu i-a dat Andreei Bujor o sticla, probabil cu apa. Așa trădare foarte rar întâlnești!

Leave a Comment